ikiteker23
New Member
- Region
- Europe
Hello dear bicycle users. I have a Specialized Sirrus Sport bicycle. I live in Bursa province of Turkey which has hilly and climbing roads and I started bicycle courier. Should I buy a 750w electric bike conversion kit from Bafang or Tongsheng or should I buy a new electric bike with a 250w Bosch Performance Line Cx 4th Generation 85Nm electric motor. Some users say that 250w Bosch motor electric bikes are more efficient than 750w Bafang and Tongsheng motors on hills and economical use of the battery. Those who have experience please share your experience with me.
Merhaba değerli bisiklet. Specialized Sirrus Sport bisikletim var. Türkiye'nin engebeli ve tırmanma yolları olan Bursa ilinde yaşıyorum ve bisiklet kuryeliğine başladım. Bafang veya Tongsheng'den 750w elektrikli bisiklet dönüşüm kiti mi almalıyım yoksa 250w Bosch Performance Line Cx 4. Nesil 85Nm elektrik motorlu yeni bir elektrikli bisiklet mi almalıyım. Bazı kullanıcılar 250w Bosch motorlu elektrikli bisikletlerin yokuşlarında ve pilin ekonomik kullanımında 750w Bafang ve Tongsheng motorlardan daha verimli olduğunu söylüyor. Deneyimi olanlar lütfen deneyimlerini benimle paylaşın.
Merhaba değerli bisiklet. Specialized Sirrus Sport bisikletim var. Türkiye'nin engebeli ve tırmanma yolları olan Bursa ilinde yaşıyorum ve bisiklet kuryeliğine başladım. Bafang veya Tongsheng'den 750w elektrikli bisiklet dönüşüm kiti mi almalıyım yoksa 250w Bosch Performance Line Cx 4. Nesil 85Nm elektrik motorlu yeni bir elektrikli bisiklet mi almalıyım. Bazı kullanıcılar 250w Bosch motorlu elektrikli bisikletlerin yokuşlarında ve pilin ekonomik kullanımında 750w Bafang ve Tongsheng motorlardan daha verimli olduğunu söylüyor. Deneyimi olanlar lütfen deneyimlerini benimle paylaşın.
Last edited: